Falcon's Nest

The objective of this project was to do a complete re-design for a local (London, ON) restaurant/pub/patio – ‘The Falcon’s Nest’. The interior of this place is primarily made out of old wood and leather, also it has very muffled lighting, which creates an old-school atmosphere inside and outside. It was important to follow the same idea in order to keep an existing senior audience as well as attract younger college students.

Целью этого проекта стал ре-брэндинг местного (Лондон, Онтарио) ресторана/паба/патио «The Falcon’s Nest». Интерьер заведения, преимущественно, выполнен из старого дерева и кожи; приглушенное освещение создает комфортную атмосферу старого места со своей историей. Главной задачей стояло сохранить существующую пожилую аудиторию, и привлечь молодых студентов.

  Full process on Behance   |
  Весь процесс на Behance   |
  Full process on Behance   |
  Весь процесс на Behance   |
  Full process on Behance   |
  Весь процесс на Behance   |
  Full process on Behance   |
  Весь процесс на Behance   |
  Full process on Behance   |
  Весь процесс на Behance   |
  Full process on Behance   |
  Весь процесс на Behance   |
  Contact me ↓   |
  Свяжись со мной ↓   |
  Contact me ↓   |
  Свяжись со мной ↓   |
  Contact me ↓   |
  Свяжись со мной ↓   |
  Contact me ↓   |
  Свяжись со мной ↓   |
  Contact me ↓   |
  Свяжись со мной ↓   |
  Contact me ↓   |
  Свяжись со мной ↓   |
  Contact me ↓   |
  Свяжись со мной ↓   |
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.